Moody

Fotoshoot beleving:

Moody Forest

Stel jezelf eens voor... 
Een prachtige wandeling door het bos. Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte. 
Even geen besef van tijd, even geen deadline en geen sociale druk. 
Wegdromen en verdwaald raken in je eigen gedachtes.  
Je bent helemaal jezelf, en dat straal je uit.
De ware jij, vastgelegd in een dromerige serie van foto's.

Welkom, in Moody Forest.

Wat is Moody Forest?

Moody Forest is een portret fotoshoot wat gebaseerd is op het vertellen van jouw verhaal. Het dagelijkse leven is al druk genoeg en er word veel van je verwacht. Om die reden bevind de fotoshoot zich niet in een studio, maar in een bosrijke omgeving. Dat zorgt er niet alleen voor dat je er even uit bent en tot rust kan komen, maar ook dat jij jezelf garandeert op unieke foto's van jezelf! Hoe klinkt dat?

Als fotograaf zorg ik er voor dat jij de camera vergeet en begeleid ik je door verschillende settings en poses heen. Zodat jij daar geen omkijken naar hebt en gewoon kunt genieten van een dagje uit. Wel zo fijn!

Na de fotoshoot word er een selectie gemaakt, en krijgen de geselecteerde foto's mijn unieke 'Moody Forest' nabewerking. 
Niet alleen om de ware jij nog mooier in beeld te brengen, maar ook zodat er een mooie portretserie van jou ontstaat.
Een moment waar je altijd met een lach naar terug zult kijken.

Glasses
Ultimate Moody

Inspiratie achter Moody Forest

Van mezelf, ben ik een grote dromer. Het wegdromen geeft het mooiste effect wanneer ik in de natuur ben. In de eerste minuten merk ik dat mijn gedachten bezig zijn om de dagelijkse drukte te verwerken. Mijn visie op de maatschappij flitst voorbij en zie ik van alles voorbij komen: Grote volle steden, files op de snelweg, enorme fabrieken, treinen die voorbij razen en ga zo eigenlijk maar door. Door de stilte van natuur, kom ik helemaal tot mezelf, en droom ik in alle vrede weg.

Mijn gedachtes krijgen alle vrijheid, en dwalen af naar waar ze heen willen. Ik hoor de vogels fluiten, ik voel de wind voorbij razen, ik ruik de frisse dennengeur en de tijd staat voor m’n gevoel even stil. Dit is het moment waarin de dagelijkse spanningen van me af glijden en mijn innerlijke rust de overhand begint te nemen. Al wandelend bekijk ik alle wonderen die de natuur ons te bieden heeft. De schitterende kleuren van het bosrijk, die telkens weer magisch veranderen door een voortdurende beweging van lichtinval. 
Het fascineert me hoe sterk de sfeer en emoties worden beïnvloed door het licht. De schaduwen verplaatsen zich, alle kleuren veranderen, de temperatuur anders aanvoelt en dat het hele schouwspel telkens weer nieuwe indrukken geeft.  

Dit alles inspireerde mij om een fotoshoot-beleving te creëeren wat zich afspeelt in een bosrijke omgeving. Doordat je helemaal tot jezelf komt in de natuur, vertel je een verhaal met puur en alleen jouw uitstraling. Het betoverende van Moody Forest is, dat iedereen zijn eigen verhaal kan vertellen door middel van zijn of haar pure emotie, en dat rust een heel krachtig mooie uitstraling is!Pakketten en Prijzen

Pretty lady

Solo Portret Fotoshoot

Ik ben altijd ergens mee bezig. Meestal met het behalen van resultaten voor mijn klanten. Maar soms werk ik aan een persoonlijk project waarbij ik nieuwe concepten en ideeën uitwerk.

Couple goals

Duo Portret Fotoshoot

Zoals alle grote dingen zijn ook wij klein begonnen. We waren een paar vrienden met mooie ideeën en gingen van start. En dat heeft tot iets moois geleid!