Nikon

Wie staat er achter de camera?

Daarover vind je meer op deze pagina.
Veel leesplezier!

Gerjo Vogel

Hallo daar! Mijn naam is Gerjo Vogel. Ik ben geboren in het altijd warme en gezellige s'-Hertogenbosch, Noord Brabant.
Echter, ben ik getogen in Zaltbommel, wat net in Gelderland ligt. 

Verder hou ik van gezelschapsspellen, films kijken, met vrienden op pad gaan, muziek maken en reizen.

De mensen om mij heen beschrijven mij als een dromer, een mysterieuze creatieveling. Iemand die nooit genoeg krijgt van nieuwe dingen ontdekken en zijn grenzen te verleggen. Iemand die niet verlegen staat om een praatje, altijd voor iedereen wilt zorgen en anderen maar al te graag wilt verrassen. Voeg daar een gedreven mentaliteit aan toe, met een warm en zorgzaam karakter. 

Dat, is mijn kracht.

Fotografie

Het klinkt misschien wat cliché, en elke fotograaf kan dit beamen, maar: Ik heb van jongs af aan een grote passie voor fotografie. Ik ben hier niet om je te vertellen dat ik het leuk vind om speciale en unieke momenten vast te leggen (Wat natuurlijk wel zo is), maar wel om je te vertellen dat ik me vroeger  onbegrepen heb gevoeld als het gaat om creatieve inbreng. Mijn kijk was op bepaalde dingen merkbaar anders dan vele anderen. Om die reden hield ik mijn fotografie hobby vooral bij mezelf. Hier is mijn liefde voor 'Urban Exploring' (Urbex) ontstaan. Urbex is het bezoeken van verlaten gebouwen of dorpen. 
Het gevoel van alleen zijn, de stilte, het zweven door de tijd, de geschiedenis van zo'n verlaten locatie ontdekken en vooral in alle rust mijn eigen fotografie-stijl kunnen ontwikkelen.  

Na een aantal jaar, nodigde ik mensen uit om portretten te maken op Urbex locaties. Dit zodat ik mijn fotografie-stijl verder kon ontwikkelen tot waar ik wilde komen. Dit alles heeft mij gemaakt tot wie ik op de dag van vandaag ben, en daar ben ik trots op. Met mijn liefde voor de natuur, straat en urbex-portretfotografie, maak ik er elke keer weer wat unieks en creatiefs van. Dat is waar je van op uit kunt, en dat is wat je terugziet in mijn werk.

Nieuwsgierig naar mijn werk? Je kunt mijn werk bekijken in mijn portfolio, of volg me via social media.

Vriendelijke groet,

Gerjo Vogel


Fotocredits: 
www.elianevanschaikphotography.com

Gerjo Vogel portret