Maak kennis met:

Gerjo Vogel

Hallo daar! Leuk dat je op mijn website bent! 
Mijn naam is Gerjo Vogel, 31 jaar en ik ben geboren in het altijd warme en gezellige s'-Hertogenbosch, Noord Brabant.
Echter, ben ik opgegroeid in Zaltbommel, wat net in Gelderland ligt. 

Als persoon ben ik sociaal, creatief, dromerig en zorgzaam. Ook ben ik visueel ingesteld: hierdoor zie ik alles in beelden en bekijk ik alles van een ander perspectief. Het geeft me veel creativiteit en inspiratie met vrijwel alles wat ik doe. Goochelen en muziek maken zijn mijn favoriete hobby's om deze creativiteit te kunnen uitten en ontwikkelen. 

Fotografie

Fotografie is mijn allergrootste liefde. Niet alleen dient het als uitlaatklep voor mijn creativiteit, maar ook om mijn idee├źn uit te werken naar de realiteit. Al op jonge leeftijd speelde ik met de camera van mijn ouders. Alles wat los en vast zat werd vastgelegd. Tot grote irritatie van mijn ouders, gezien de rolletjes er snel doorheen gingen.

Na het afronden van mijn middelbare school, wilde ik graag de fotografie opleiding doen. Echter werd dit afgeraden door mijn ouders omdat het te weinig zekerheid zou bieden voor de toekomst.
Een teleurstelling, maar wel begrijpelijk.

Ondanks dat de opleiding niet doorging, weerhield het me niet om fotografie op te geven. Sterker nog, ik ging mijn eigen pad bewandelen. Door jarenlang zelf ervaring op te doen, mijn eigen visie te ontwikkelen en perfectioneren, ben jij nu terecht gekomen op waar ik nu ben:
Een portretfotograaf die zijn droom heeft omgezet naar realiteit.    


-Gerjo Vogel

Gerjo Vogel